Seznam blogů

čtvrtek 3. ledna 2013

Korektor NYC,Catrice a Essence

Ahoj lidi,
dnes tu mám další recenzi na 3 produkty.

Prvním produktem je NYC Cover Stick v odstínu 784A Yellow.        

Tento korektor stojí 50Kč a hned druhý den mi spadnul na zem a praskl mi obal,když jsem ho nanášela na obličej dokonce se mi samotný korektor zlomil.Na jeho cenu však musím říct že je velmi dobrý,tento odstín je speciálně na kruhy pod očima,které levou zadní zakryje.Kosmetiku NYC můžete sehnat jen v drogerii Rossmann.Tento korektor můžu vřele doporučit.


Teď pár mých obrázků:







Druhý produkt je Catrice Allround concealer.
Tato paletka stojí 105Kč a seženete jí v drogerii Rossmann nebo v MY Tesco na Národní třídě.Tato paletka je velmi,velmi,velmi dobrá.Má pět odstínů které budou vyhovovat snad každému odstínu pleti.Tyto odstíny jsou však velmi mastné,proto bych je nedoporučovala na mastnou pleť.První zelený odstnín je na zarudlá místa,druhý růžový je na kruhy pod očima,a zbývající tři jsou na nedostatky pleti,podle jejího odstínu.Tuto paletku tedy můžu opravdu vřele doporučit.




Teď pár mých obrázků:










Třetím produktem je essence I love stage eyeshadow base.
Její cena je 65Kč a za tu cenu je to výborná báze,jenže já stíny používám většinou jen o víkendu a proto jí používám jako concealer.Pokaždé jí vklepu do pokožky pod oči,tím zakryji kruhy pod očima.Když jí použijete pod stíny vydrží vám celý den,nikde neopadávají a neslévají se do čar.Vřele ji tedy mohu doporučit   jako bázi pod stíny i jako concealer.




Teď pár mých obrázků:





Doufám že se vám dnešní recenze líbila a příště se můžete těšit na recenzi na limitovanou kolekci od catrice SpectaculART.

Teď tedy malá ochutnávka:







                                                                                                             Tak zatím příště!

                                     

2 komentáře:

  1. Ten posledný lak trblietavý je vážne božský :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě pořád ho můžeš sehnat v drogerii Rossmann nebo v MY Tesco na Národní třídě.Je to limitka SpectaculART od catrice.

      Vymazat